Header2

Word lid!

Word lid van fanclub D'n twellefde man

Iedereen kan lid worden van Fanclub D’n Twellefde Man. En zeg nu zelf: wie wil er nu geen lid zijn van de officiële fanclub van VVV? Met korting afreizen naar Nederlands grootste en mooiste stadions, feestavonden én korting op VVV artikelen. Lid worden van D’n Twellefde Man kost slechts € 15,- per verenigingsjaar (van 01-07 t/m 30-06). Kinderen in de leeftijd t/m 15 jaar (geboren ná 1 juli 2003) en ouderen (65+, geboren vóór 1 juli 1954) betalen slechts € 12,50 per seizoen. Word dus nu nog lid en profiteer van de volgende voordelen:

• 10 procent korting op merchandise artikelen in het FanCentre (Fanshop), met uitzondering van ‘Masita’ wedstrijdkleding
  • een jaarlijkse feestavond;
  • altijd tegen kostprijs (minimaal € 5,- korting!) met de bus mee naar uitwedstrijden;
  • toegang tot de door de Fanclub georganiseerde activiteiten.

Door de invoering van één Europese betaalmarkt zal er iets wijzigingen bij het incasseren van de contributie. Nieuwe leden die middels incasso willen betalen dienen een zogenaamde SEPA-machtiging in te vullen. De handtekening dient schriftelijk aanwezig te zijn; een digitale handtekening volstaat niet. U kunt hier het aanmeldformulier en de incassomachtiging downloaden.

Na het invullen van de formulieren kunt u deze terug sturen via post, door het af te geven bij de afdeling ticketing van VVV of door het (ingescande) formulier te mailen naar info@fanclub-vvv.nl

Indien u een lidmaatschap voor onbepaalde tijd aangaat dan is het natuurlijk mogelijk om dit op enig moment te beëindigen. Opzegging is uitsluitend schriftelijk mogelijk en dient te zijn ontvangen door Fanclub D’n Twellefde Man ten laatste één maand voor het verstrijken van het lopende verenigingsjaar, dat wil zeggen uiterlijk 1 juni. Op het moment dat u het lidmaatschap beëindigt terwijl de contributie reeds is geïncasseerd (na 1 juli) heeft u geen recht op teruggave en zal uw lidmaatschap nog een jaar doorlopen.

Heeft u vragen over het lidmaatschap? Stuur gerust een mail.

Foto2