Koel

Documentaire: 50 jaar De Koel

Covebo Stadion – De Koel – bestaat op 19 maart precies vijftig jaar. Ter ere van dit jubileum wordt er een documentaire gemaakt over ons iconische stadion en daarvoor zijn we op zoek naar de mooiste verhalen van onze supporters!

We zoeken in totaal vijftig supporters die op dinsdagavond 15 februari op camera een mooie, grappige of emotionele anekdote willen vertellen over hun ervaring in De Koel. Hierbij zijn alle soorten supporters welkom. Van jonge supporters die nieuw zijn in het stadion tot onze trouwste fans die al jaren naar het stadion komen. Op die manier willen we een mooi beeld schetsen van wat er in de afgelopen vijftig jaar allemaal in De Koel gebeurd is en wat het stadion betekent voor onze achterban.

Heb jij een mooi verhaal over De Koel en wil je graag een rol spelen in deze documentaire? Vul dan het formulier onderaan op https://www.vvv-venlo.nl/nieuw...

Club van 50