Supporters

Het seizoen is nog niet voorbij !

Nee, we zijn niet in de veronderstelling dat we in de laatste drie wedstrijden nog 7 punten goed gaan maken en zo via een miraculeuze eindspurt nog de play-offs gaan halen.

Wij bedoelen de laatste wedstrijd van het seizoen. Die wil je toch niet missen? Alleen al die geweldige sfeer in het stadion nog even meepikken voordat we weer maanden zonder VVV moeten overleven. Maar dat is het niet alleen. In samenwerking met VVV-Venlo en Yvey, organiseert Fanclub d'n Twellefde Man een geweldige seizoensafsluiter na afloop van de wedstrijd VVV-Excelsior.

FEESTAVOND

Tijdens deze seizoensafsluiter zal de sfeer bepaald worden door een DJ en het optreden van een zanger die we nu nog niet bekend maken. Wie dat zullen zijn ? Kom gewoon naar 'Beej Jan' en ben er zelf bij. We spelen dan welliswaar geen play-offs, maar dat zal ons als supporters van VVV toch niet tegenhouden om er een mooie avond van te maken?

#BINDRBEEJ

Daarnaast zal ook de selectie van VVV aanwezig zijn op deze avond. Wellicht dé kans om een keer een praatje te maken met een van je helden/ Nog een foodtruck toevoegen en een geslaagde avond is in de maak. Dus zorg dat je erbij bent.

LEDEN EN SPONSOREN

Voor elk van onze leden en de sponsoren van de 'club van 50' worden er 3 consumpties per lid/sponsor beschikbaar gesteld. Deze muntjes kan men gebruiken voor een hapje of een drankje en kunnen in het fancafé opgehaald worden na de wedstrijd.

Hopelijk zien wij jullie allemaal aanstaande vrijdag en maken we er een gezellige avond van !

Club van 50